Viktig information Keramiken

Hej alla medlemmar!

Senaste året har antalet medlemmar som är intresserade av keramik vuxit mycket. I och med det har vi tagit fram ytterligare förhållningsregler så att det blir bra i lokalen för alla.

  • Introduktion av nya medlemmar sker första tisdagen varje månad. Anmälan sker via hemsidan. Max 5 personer per tillfälle.
  • Varje medlem får göra max 2 stora föremål per termin. Som stort föremål räknas gods som mäter ca 30cm eller mer på antingen höjden eller bredden. Detta för att minska kö i bränningen.
  • I keramiken finns hyllor för fyra olika stationer: Pågående projekt, Gods klart för skröjbränning, Gods klart för glasyrbränning, Gods klart att ta hem. Ett projekt får stå på en station i max 4 veckor, sen behöver det flyttas vidare i processen till nästa station eller förvaras hemma/i egen lådan.
  • Från och med oktober ska samtliga medlemmar som är aktiva i keramiken ta ansvar för ett städuppdrag i kvartalet. (Exempel på uppdrag: diska alla redskap, torka av plattor etc.). Listor för respektive månad med städuppdrag hänger på väggen i första keramikrummet. Du bestämmer själv när under månaden man genomför uppgiften och bockar av med datum när det är genomfört. Detta är alltså inte frivilligt utan ska göras av ALLA som nyttjar keramiklokalen.

Vi vill också påminna om att det som bränns ska vara producerat i lokalen och att det är emot föreningens stadgar att massproducera eller att producera i försäljningssyfte.

Hör av er om det finns några oklarheter runt ovanstående. Helst på discord så att alla enkelt kan se.

Med hopp om en härligt kreativ höst.

//Keramikgruppen, genom styrelsen för Makerspace & Uppfinnarna Kalmarsund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.